Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je meer dan alleen maar rijden? Zoek je werk waarbij je tijdens het laden en lossen je hoofd erbij moet houden en geen enkele dag hetzelfde is?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde


Tankwagenchauffeur

Functieprofiel

Als tankwagenchauffeur bij Staalduinen Logistics distribueer je vloeistoffen. Je kunt hierbij denken aan Adblue, smeerolie en vloeibare meststoffen. Een gedeelte (ongeveer 5%) van de te vervoeren vloeistoffen betreft ADR-producten. Ons werkgebied is heel divers en internationaal (Benelux, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland), maar we hebben ook klanten op de hoek van de straat die door onze tankwagens worden beleverd.

De standplaats is Maasdijk. Over het algemeen ben je van maandag tot en met vrijdag van huis. Heb je een rit in de regio, dan kan het zo zijn dat je ’s-avonds gewoon thuis bent. Op basis van weekenddiensten (gemiddeld vijf keer per jaar) proberen we het werk in de weekenden zo eerlijk mogelijk te verdelen. 

Als tankwagenchauffeur ben je een hele belangrijke schakel tussen ons en de klant. Jij zorgt ervoor dat de producten op een veilige en nauwkeurige wijze bij de klanten worden geleverd. Daarmee ben je het visitekaartje van ons bedrijf en sta je onze klanten altijd netjes te woord.

Wat zoeken wij voor chauffeurs?
Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met een positieve instelling, representatief en klantvriendelijk. Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je nauwkeurig bent en technisch inzicht hebt. Geen enkele situatie onderweg of bij onze klanten is namelijk hetzelfde. Zo noemen wij onze chauffeurs ook wel eens procesoperators met een groot rijbewijs.

Functie-eisen:

  • In het bezit van een geldig rijbewijs C/E met code 95;
  • Bij voorkeur in het bezit van ADR (basis + tank) of bereid dit te behalen;
  • Ervaring met een tankwagen is een pré, maar niet verplicht.

Heb je geen ervaring als tankwagenchauffeur? Geen probleem. Via ons opleidingsprogramma worden onervaren chauffeurs opgeleid tot tankwagenchauffeur.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met veel afwisseling binnen een groeiend bedrijf waar alles netjes voor je wordt geregeld. De werksfeer is sociaal en informeel. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Zie jij jezelf als tankwagenchauffeur bij ons aan de slag gaan, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer direct via de solliciteer-button hier rechtsboven aan de pagina. 

Heb je vooraf nog vragen, neem dan contact op met Roxanne van der Salm (HRM) bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag via telefoonnummer: 0174-525179.