MenuStage en afstuderen
Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)stageplek? Staalduinen Logistics is altijd op zoek naar jong (logistiek) talent. Bij Staalduinen Logistics gaan er daarom regelmatig stagiairs aan de slag met een stage- of afstudeeropdracht. 


Meewerkstage HR 
Voor de stageperiode september 2019 - januari 2020 zijn wij op zoek naar een 3e jaars stagiair voor onze HR afdeling. Onze HR afdeling bestaat uit twee mensen die HR van A tot Z uitvoeren. 

Naast de HR afdeling werken wij met 125 collega's in de transport en logistiek. De meeste collega's zijn chauffeur of loodsmedewerker. Op kantoor werken wij met 18 collega's vanuit een kantoortuin. We zijn een informeel bedrijf waarin direct en met korte lijnen gecommuniceerd wordt. We werken regelmatig met stagiaires en zitten met veel jonge mensen op kantoor. Om 10:00 uur hebben wij altijd even een bakkie aan onze ronde tafel. 

Tijdens deze stage zal je ons ondersteunen bij administratieve taken en projectmatige werkzaamheden. Een voorbeeld van projectmatige werkzaamheden is bijvoorbeeld het medewerkers tevredenheid onderzoek dat wij willen gaan uitvoeren. 

De stageperiode is bespreekbaar en tevens bieden wij de mogelijkheid om opdrachten vanuit school bij ons uit te voeren. Beide HR collega's hebben de opleiding Human Resource Management gedaan aan de Hogeschool Rotterdam.


Open sollicitatie

Staat jouw stage er niet tussen, maar toch benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer direct door een open sollicitatie te sturen via de solliciteer-button rechts van deze pagina.


Bas & Bart gingen jou al voor!

Benieuwd naar hun stage? Lees hieronder hun verhalen. De stageperiode van Bas van der Hoeven (2019)

"Ik heb in het vierde jaar van de HBO-opleiding Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam mijn afstudeerstage gelopen bij Staalduinen Logistics in Maasdijk. De afstudeerstage bedroeg een periode van twintig weken, waarin ik mijn eigen onderzoek heb uitgevoerd binnen dit bedrijf. Ik heb onderzoek gedaan naar de optimalisatiemogelijkheden binnen de voorraadlocaties en het laad- en losproces van Staalduinen Logistics. Binnen Staalduinen heerst een fijne werksfeer en de werknemers zijn erg behulpzaam. Voor vragen en eventuele interviews kon ik altijd bij alle werknemers terecht en dat werkte zeer bevorderlijk. Al met al was mijn afstudeerstage een zeer leerzame periode en heb ik Staalduinen Logistics als een fijne afstudeerbedrijf ervaren. Na het afstuderen heb ik de kans gekregen om bij Staalduinen te komen werken."

--- Bas van der Hoeven --- 

De stageperiode van Bart Hofstede (2019)

"Ik heb in de periode februari tot en met juni mijn afstudeerstage bij Staalduinen Logistics gelopen. In mijn afstudeerperiode heb ik onderzoek gedaan naar de kostprijs en winstgevendheid van het transport van vloeistoffen. Gedurende mijn onderzoek ben ik erg goed begeleid. Daarnaast stond iedereen open voor vragen. Ik heb tijdens mijn stage erg veel geleerd en een leuke tijd gehad. Mede door de super begeleiding van Staalduinen Logistics heb ik mijn studie succesvol afgerond. Na mijn afstudeerperiode ben ik verder gaan studeren. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik nog bij Staalduinen aan het werk voor o.a. het maken van rapportages."

                                                                                                                                                                                                    --- Bart Hofstede ---