Stage en afstuderen
Ben jij op zoek naar een leerzame (afstudeer)stageplek? Staalduinen Logistics is altijd op zoek naar jong (logistiek) talent. Bij Staalduinen Logistics gaan er daarom regelmatig stagiairs aan de slag met een stage- of afstudeeropdracht. 

Staat jouw stage er niet tussen, maar toch benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer direct door een open sollicitatie te sturen via de solliciteer-button rechts van deze pagina.

 

Bas & Bart gingen jou al voor! Benieuwd naar hun stage? Lees hieronder hun verhalen. 


De stageperiode van Bas van der Hoeven (2019)

"Ik heb in het vierde jaar van de HBO-opleiding Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam mijn afstudeerstage gelopen bij Staalduinen Logistics in Maasdijk. De afstudeerstage bedroeg een periode van twintig weken, waarin ik mijn eigen onderzoek heb uitgevoerd binnen dit bedrijf. Ik heb onderzoek gedaan naar de optimalisatiemogelijkheden binnen de voorraadlocaties en het laad- en losproces van Staalduinen Logistics. Binnen Staalduinen heerst een fijne werksfeer en de werknemers zijn erg behulpzaam. Voor vragen en eventuele interviews kon ik altijd bij alle werknemers terecht en dat werkte zeer bevorderlijk. Al met al was mijn afstudeerstage een zeer leerzame periode en heb ik Staalduinen Logistics als een fijne afstudeerbedrijf ervaren. Na het afstuderen heb ik de kans gekregen om bij Staalduinen te komen werken."

--- Bas van der Hoeven --- 

De stageperiode van Bart Hofstede (2019)

"Ik heb in de periode februari tot en met juni mijn afstudeerstage bij Staalduinen Logistics gelopen. In mijn afstudeerperiode heb ik onderzoek gedaan naar de kostprijs en winstgevendheid van het transport van vloeistoffen. Gedurende mijn onderzoek ben ik erg goed begeleid. Daarnaast stond iedereen open voor vragen. Ik heb tijdens mijn stage erg veel geleerd en een leuke tijd gehad. Mede door de super begeleiding van Staalduinen Logistics heb ik mijn studie succesvol afgerond. Na mijn afstudeerperiode ben ik verder gaan studeren. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik nog bij Staalduinen aan het werk voor o.a. het maken van rapportages."

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                --- Bart Hofstede ---