Stagiair vrachtwagenchauffeur (BBL)


Heb jij altijd al gedroomd van een baan in de transport & logistiek? Ben jij niet op zoek naar een doorsnee stage, maar een waarbij je de kans krijgt om mee te lopen bij alle activiteiten rondom het transport & de opslag van vloeistoffen? 

Ben jij gestart óf ben jij van plan om te starten met een opleiding tot vrachtwagenchauffeur
(BBL-traject)? Bij Staalduinen kun je jouw praktijkgedeelte van de opleiding volgen. Lees hier de ervaringen van onze stagiair Rick van der Lans. Rick heeft twee jaar lang bij ons stage gelopen (schooljaar 2016-2018). 

Het werk
In het eerste jaar kijk je vooral veel mee en wordt je veel op de heftruck ingezet. Je verricht werkzaamheden als afvullen, orderpicken en het laden & lossen van auto’s. In het tweede jaar wordt je steeds zelfstandiger en krijg je meer verantwoordelijkheid.

“Ik ben al een paar keer mee geweest met een vrachtwagenchauffeur. Ik vond het leuk om te zien dat je bij zowel hele grote als hele kleine klanten komt.”

De sfeer
Als stagiair kom je terecht in een kleine groep met loodsmedewerkers. Bij Staalduinen werk je veel samen met andere collega’s. De sfeer is goed. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, is er altijd wel ruimte voor een praatje. Doordat we werken met een kleine groep, is iedereen heel betrokken met elkaar.

De begeleiding
Bij Staalduinen krijg je goede begeleiding. De andere loodsmedewerkers helpen je graag en de planning is altijd bereid om naar je te luisteren.  

Mijn ervaring
“Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Staalduinen is veel groter dan ik dacht. In twee jaar tijd is de loods flink uitgebreid met een nieuwe hal en een nieuw kantoor. Het is erg leuk om deze uitbreidingen mee te maken. Tijdens mijn stage heb ik veel meer geleerd dan de basis die ik op school heb gehad. Bij Staalduinen leer je echt de praktijk.”                                                                                                            


Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in door rechts op de solliciteer-button te klikken. 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roxanne van der Salm.
Zij is te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag op het telefoonnummer 0174-525179.