Menu

Het transport en de logistiek van vloeistoffen is een vak apart. Het is al 100 jaar het vak van Staalduinen Logistics. Met 80 trekkers en 120 opleggers vervoeren wij diverse vloeistoffen naar onze klanten in voornamelijk Benelux, Duitsland en Frankrijk. Naast het vervoeren van vloeistoffen houden wij ons ook bezig met op- en overslag in ons warehouse en in onze tank- en containerterminal. Dit alles doen wij met een team van 125 medewerkers. Als logistiek dienstverlener van vloeistoffen zijn we constant in beweging en altijd op zoek naar oplossingen en verbeteringen.

Weet jij wat mensen nodig hebben om hun taken correct en gemotiveerd uit te voeren? Draai jij je hand niet om voor een uitdaging en ga je problemen niet uit de weg? Sta je stevig in je schoenen en kun je op een nuchtere, no-nonsens manier aansturen om tot succesvolle resultaten te komen? Ben jij continu op zoek naar hoe we dingen beter en eenvoudiger kunnen doen?

Ter versterking en professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een 

Manager operations | Transport 


Hoe ziet je nieuwe werkomgeving eruit?

Als Manager operations geef je dagelijks operationeel leiding aan de transportplanning- en administratie. In deze nieuwe rol binnen ons bedrijf geef je direct leiding aan zes transportplanners en de afdeling administratie, bestaande uit vier medewerkers. Tevens ben je verantwoordelijk voor onze 75 chauffeurs. Je neemt deel aan het MT en rapporteert aan de directeur. Daarnaast heb je nauw contact met andere afdelingen, zoals met sales en HR.

Binnen ons bedrijf streven we naar een hoge mate van onderlinge betrokkenheid en een informele werksfeer. Door jouw manier van leidinggeven weet je jouw team te inspireren, motiveren en indien gewenst, naar een hoger niveau te coachen. Je zorgt ervoor dat jouw team regelmatig met elkaar om de tafel zit, stelt doelstellingen op en voert voortgangsgesprekken uit.

Wat ga je precies doen?

Als Manager operations ben je de spil tussen de directie en de operatie. Je bent binnen onze transporttak verantwoordelijk vanaf de order entry tot en met de factuur. Je zorgt ervoor dat iedereen binnen het team weet wat er verwacht wordt, zodat het werk voorspoedig verloopt en de werkzaamheden naar volle tevredenheid van onze klanten kunnen worden uitgevoerd. Kwaliteit van onze dienstverlening staat daarbij voorop. Problemen die de dagelijkse operatie verstoren, worden direct door jou aangepakt zodat iedereen zijn werk efficiënt kan voortzetten en de afdelingen optimaal kunnen blijven presteren. Je denkt vooruit en zoekt continu naar mogelijkheden om de processen te optimaliseren. Op de werkvloer laat je zien dat je nauw betrokken  bent bij de dagelijkse operatie.

Verantwoordelijkheden:

 • Zorgen voor een optimale kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting;
 • Aansturen, coachen, beoordelen en ontwikkelen van medewerkers;
 • Signaleren van knelpunten en ontwikkelingen, het initiëren en implementeren van verbeteringen;
 • Zorgen voor een optimale operationele voortgang en performance van de klantafspraken;
 • Opstellen en sturen op het realiseren van de KPI's.

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Minimaal 5 jaar operationeel leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de transport en/of logistieke branche;
 • Communicatief vaardig en sociaal, we houden van een open en eerlijke communicatie;
 • Gevoel voor automatisering, op dat gebied denk je vooruit;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor de zaak;
 • Oog voor de mens én het proces.

Wil jij graag bij ons aan de slag als Manager operations? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Een assessment maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Roxanne van der Salm via het telefoonnummer: 0174-525179.