Menu

"We kijken naar het verleden om te leren, we kijken vooruit om ons verder te ontwikkelen."

We zijn begonnen in 1919. In een eeuw tijd is er veel gebeurd. Niet alleen op het gebied van vrachtwagentechniek, maar ook de activiteiten van ons bedrijf zijn veranderd. Vandaag de dag is Staalduinen Logistics een allround logistieke dienstverlener. We distribueren vloeistoffen en ons pakket is verbreed met een compleet scala aan warehouseactiviteiten en aanvullende logistieke diensten.

De laatste jaren is Staalduinen flink aan het uitbreiden met onder andere de nieuwbouw van het kantoor, opslagloodsen en de tank- en containerterminal. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat ook activiteiten zoals tanktransport en op- en overslag van vloeistoffen niet stil hebben gestaan. Als logistiek dienstverlener van vloeistoffen zijn we constant in beweging en altijd op zoek naar oplossingen.

Onlangs heeft ons bedrijf deelgenomen aan het project ‘Geworteld in Westland’.
In dit project staan familiebedrijven die minstens 50 jaar in het Westland gevestigd zijn centraal. Benieuwd naar de geschiedenis van ons bedrijf? Bekijk ons bedrijfsfilmpje!

Geschiedenis van Staalduinen

Op 1 september 2015 is onze tank- en containerterminal in gebruik genomen. Wist u dat er zo’n 400 zonnepanelen op het dak van onze terminal liggen? In onderstaande video is de installatie van de zonnepanelen in beeld gebracht.

Zonnepanelen bij Staalduinen